Sari la conținut
Livrare GRATUITĂ pentru orice comandă!
Livrare GRATUITĂ pentru orice comandă!

Termeni şi Condiții

TERMENI ŞI CONDIŢII

Bine ați venit la magazinul nostru online. Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare a site-ului nostru înainte de a face o comandă. Utilizarea site-ului nostru implică acceptarea acestor termeni și condiții.

 1. COMENZI ȘI PLĂȚI

Toate comenzile plasate prin intermediul site-ului nostru sunt considerate angajamente ferme de cumpărare. Plata comenzii se va face prin intermediul sistemului de plată online oferit de site-ul nostru sau prin transfer bancar, conform informațiilor de plată furnizate la finalizarea comenzii.

 1. LIVRARE

Produsele comandate vor fi livrate prin intermediul unui serviciu de curierat și vor fi livrate la adresa specificată de client. Timpul de livrare poate varia în funcție de locația de livrare și de disponibilitatea produselor. Ne rezervăm dreptul de a refuza livrarea în anumite zone.

 1. RETURNAREA PRODUSELOR

Clientul poate returna produsele în termen de 14 zile de la primirea acestora, conform prevederilor legale în vigoare. Produsele trebuie returnate în starea lor originală, neutilizate și nedeteriorate, în ambalajul original, împreună cu toate accesoriile și documentele aferente.Toate imaginile produselor prezentate pe site au caracter orientativ si sunt personalizate la cerere conform comenzii realizate de client , motiv pentru care sunt  exceptate de la dreptul de retur/retragere prevăzut la art. 9-15 din OUG 34/2014 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale. 

 1. CONFIDENȚIALITATEA DATELOR

Informațiile furnizate de clienți vor fi utilizate exclusiv în scopul procesării comenzilor și nu vor fi divulgate terților.

homenest.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.
Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre homenest.ro numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.
 1. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Toate drepturile de proprietate intelectuală ale site-ului nostru, inclusiv conținutul și design-ul acestuia, sunt protejate conform legii. Utilizarea neautorizată a oricărui material de pe acest site este strict interzisă.

      6. LIMITARE DE RESPONSABILITATE

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:
 • intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
 • deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
 • informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.
 • posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.
 • neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
 • continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.
Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:
 • produsul comandat nu este pe stoc
 • identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.
Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.
       
     7. MODIFICĂRI ALE TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment acești termeni și condiții, fără notificare prealabilă a utilizatorilor. Utilizarea continuă a site-ului nostru după modificarea termenilor și condițiilor va constitui acceptarea acestora.

       8. GARANȚII

Garanțiile sunt cele oferite de către producător/furnizor produsului respectiv.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și vă dorim o experiență plăcută de cumpărături în magazinul nostru!